Vastelaovesfinale op 1 maart 2022 Vastelaovesfinale op 1 maart 2022

Terwijl in deze vreemde tijd op evenementengebied niet alles 100 procent zeker lijkt te zijn, gaat de Stichting Limburg AlAaf (SLAA), als organisator van de Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale, er van uit dat er op 1 maart 2022 weer een ‘normale’ afsluiting van de Limburgse carnaval in Gulpen kan plaats vinden.

“Ondanks dat we vorig jaar heel veel fijne reacties hebben gehad op de alternatieve afsluiting, de Kling Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale die vanuit een binnenlocatie zonder publiek werd uitgezonden via de livestream, zijn nu we nu toch weer begonnen met de voorbereidingen voor een traditionele finale op de Markt. Met publiek dat gratis kan genieten van de geweldige ambiance en een keur aan Limburgse artiesten die vooral garant staan voor de traditionele vastelaoves-muziek”, zegt SLAA-voorzitter Robert Loozen.

De eerste besprekingen met de gemeente Gulpen-Wittem en L1, alsmede een aantal artiesten en leveranciers en sponsoren, zijn inmiddels achter de rug en alle hoop is er op gevestigd dat de door de overheid opgelegde regels geen belemmering gaan vormen voor een mooie afsluiting van de Limburgse carnaval in Gulpen.

Vastelaoves Finale Gulpen
Vastelaoves Finale Gulpen
Vastelaoves Finale Gulpen
Vastelaoves Finale Gulpen