Ondersteuning door Anytime Fitness Gulpen Ondersteuning door Anytime Fitness Gulpen

De Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale zal ook de komende drie jaar verzekerd zijn van ondersteuning door ANYTIME FITNESS GULPEN. Het evenement in Gulpen werd al enkele jaren gesponsord door Anytime fitness uit Gulpen en beide partijen hebben besloten die samenwerking te intensiveren. Er is er een nieuwe en verbeterde sponsorovereenkomst gesloten voor de jaren 2019, 2020 en 2021, die op dinsdag 26-2-2019 in Gulpen werd ondertekend.

Wij vinden het belangrijk om dicht bij onze leden te staan en een “verenigingsgevoel” te creëren door het organiseren van leuke activiteiten. Daarom zijn we ook verheugd dat we de komende jaren mogen bijdragen aan deze mooie activiteit De Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale.

Bij Anytime Fitness Gulpen vinden we het belangrijk dat iedereen op een leuke manier aan zijn gezondheid kan werken, het moet laagdrempelig zijn om bij ons binnen te stappen en te gaan werken aan je gezondheid. Dit bereiken we door een schone, niet intimiderende omgeving te creëren waarin het gemak van 24/7 natuurlijk algemeen bekend is. Echter is het gemak van 24/7 sporten niet waarin we uitblinken bij Anytime Fitness. We blinken enerzijds uit door onze intensieve begeleiding door gediplomeerde fitness trainers, die onze leden voorzien van uitdagende trainingsprogramma’s en periodieke updates over de voortgang.

Vastelaoves Finale Gulpen
Vastelaoves Finale Gulpen
Vastelaoves Finale Gulpen
Vastelaoves Finale Gulpen